ΕΠΙΚΟ τρολάρισμα Ολυμπιακού σε ΠΑΟ – «Έντυσε»… Κινέζους τους Μάνο, Αναστόπουλο, Παναγιώτου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΠΙΚΟ τρολάρισμα Ολυμπιακού σε ΠΑΟ – «Έντυσε»… Κινέζους τους Μάνο, Αναστόπουλο, Παναγιώτου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ολυμπιακός «άρπαξε το γάντι» στην ατάκα του Μάνου Παπαδόπουλου για Κινέζους διαιτητές και με ανάρτηση του στο Twitter έντυσε… Κινέζους τους Μάνο, Αναστόπουλο και Παναγιώτου!

Η κόντρα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό με αντικείμενο συζήτησης τους διαιτητές του ντέρμπι της 17ης Μαρτίου συνεχίζεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νέα τοποθέτησή τους στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ επανέλαβαν το αίτημά τους για ξένους ρέφερι στον αγώνα προκειμένου να αγωνιστούν κανονικά, με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού», Μάνο Παπαδόπουλο, να τονίζει από την πλευρά του χαρακτηριστικά:

«Εμείς δεν θα ξανακατεβούμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά».

Άμεσα, ο Ολυμπιακός μέσα από τα social media έδωσε την δική του απάντηση ντύνοντας… Κινέζους τους Μάνο, Αναστόπουλο και Παναγιώτου, την διαιτητική τριάδα δηλαδή του παιχνιδιού στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

«Μας είπαν πως θέλουν Κινέζους διαιτητές. Μετά απείλησαν πως δεν θα κατέβουν αν έρθουν ξένοι. Εμείς τους δίνουμε τη λύση…», ανέφερε το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE