ΔΗΣΥ: Διαγράφηκε με ομόφωνη απόφαση ο Γ. Λακκοτρύπης

ΔΗΣΥ: Διαγράφηκε με ομόφωνη απόφαση ο Γ. Λακκοτρύπης

Διαγράφηκε το πρωί της Τετάρτης (6/3) ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ Λάρνακας, από τα μητρώα μελών του κόμματος.

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση, ομόφωνα, υιοθέτησε την εισήγηση του Προέδρου του κόμματος, για διαγραφή του μέλους Γεώργιου (Λάμπρου) Λακκοτρύπη, λόγω της έκδηλης παραβίασης των αρχών και της διακηρυγμένης πολιτικής του κόμματος.

Ο Διευθυντής Διοίκησης και Οργανωτικού του κόμματος, ανέλαβε την τροχιοδρόμηση των προβλεπόμενων από το καταστατικό διαδικασιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE