ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γεύσεις… Μιτσίδη στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Γεύσεις… Μιτσίδη στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Τα αγαπημένα μακαρόνια της Κύπρου υπογράφουν το Pasta Party που δίνει ενέργεια στους δρομείς πριν το μεγάλο αγώνα

Συμβαδίζοντας με τους μεγαλύτερους μαραθωνίους του κόσμου ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ έχει εισάγει εδώ και τρία χρόνια το θεσμό του Pasta Party. Πρόκειται για ένα πάρτι… υδατανθράκων που γίνεται την προηγούμενη της εκκίνησης, δίνοντας στους δρομείς την ευκαιρία να γεμίσουν τις αποθήκες του οργανισμού τους με ενέργεια, ενόψει της απαιτητικής διαδρομής. Από φέτος το Pasta Party υπογράφει η εταιρεία Μιτσίδη.


«Είμαστε χαρούμενοι που η μεγαλύτερη αλευροβιομηχανία της Κύπρου συμβάλλεται με τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του τόπου, όχι μόνο διότι αυτή η συνεργασία αναβαθμίζει ποιοτικά το Pasta Party – μια από τις σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης – αλλά και γιατί θα δώσει την ευκαιρία σε 2.500 δρομείς που έρχονται από το εξωτερικό, να γευτούν την ποιότητα των κυπριακών ζυμαρικών, τα οποία έχουν επεκταθεί και στο εξωτερικό για μισό αιώνα τώρα» εξηγεί ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Director του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.


Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Το Mitsides Pasta Party απευθύνεται στους δρομείς των αγωνιστικών δρόμων, έτσι θα διεξαχθεί στο Marathon Village (δίπλα στη γραμμή εκκίνησης) το Σάββατο, 23 Μαρτίου στις 17:00.
«Με χαρά και ενθουσιασμό συμμετέχουμε στο πιο μεγάλο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, βάζοντας την υπογραφή και την σφραγίδα ποιότητάς μας στο σημαντικότερο γεύμα ενός μαραθωνοδρόμου: το τελευταίο πριν το μεγάλο αγώνα» εξηγεί εκ μέρους της εταιρείας Μιτσίδη η κα Μαριέττα Μιτσίδου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας.

Το Mitsides Pasta Party αποτελεί και μια ευκαιρία συνάθροισης και γνωριμίας των δρομέων λίγο πριν την εκκίνηση. Το κόστος συμμετοχής είναι €5.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τις σελίδες www.limassolmarathon.com και www.facebook.com/limassolmarathon.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top