ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έδωσε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χάρης Γεωργιάδης» - VIDEO

«Έδωσε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χάρης Γεωργιάδης» - VIDEO

Την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έδωσε την Πέμπτη (7/3) ο Χάρης Γεωργιάδης, σύμφωνα με την αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Κλέλια Βασιλείου.

Η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος σχολίασε με την σειρά της το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, το πρωί της Παρασκευής (8/3).

Η κα. Κλέλια Βασιλείου, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με την οποία εξέφρασε την στήριξή του στον υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, στον οποίο καταλογίζεται η μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, από την Ερευνητική Επιτροπή.

Η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, ανέφερε και η ίδια, όπως και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αλλά και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ότι το πόρισμα της Ερευνητικής, είναι σεβαστό.

Σημείωσε επίσης ότι ακόμη δεν υπήρξε επαρκής χρόνος για ουσιαστική ανάλυση του πορίσματος, όμως στην πρώτη ανάγνωση υπάρχουν σημαντικά να εστιάσουμε και όχι αποσπασματικά.

Ερωτηθείσα κατά πόσο ισχύει η αναφορά του κ. Τορναρίτη για παραίτηση του υπουργού Οικονομικών μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η κα. Βασιλείου επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ ανέφερε ότι ήταν η δεύτερη φορά τον τελευταίο χρόνο που ο Χάρης Γεωργιάδης έθεσε εαυτόν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top