ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρονται να τσέπωσαν πάνω από 100χιλ. ευρώ- Σύλληψη εθελόντριας και υπεύθυνης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρονται να τσέπωσαν πάνω από 100χιλ. ευρώ- Σύλληψη εθελόντριας και υπεύθυνης

Στη σύλληψη δυο γυναικών 41 και 71 ετών, προχώρησαν σήμερα (14/3) μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που έγινε από το Δήμο Αγίου Αθανασίου για κατάχρηση 120 χιλιάδων ευρώ από το ταμείο του Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού, που αφορά στο πρόγραμμα Παιδικής Λέσχης.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε πριν από περίπου 20 μέρες, μετά από υποψίες που ηγέρθησαν από τις τοπικές αρχές για έλλειμμα στις εισπράξεις και το πόρισμα εξωτερικού ελεγκτή, ο οποίος διαπίστωσε έλλειμμα συνολικού ποσού 120 χιλιάδων ευρώ, την περίοδο 2013-2018.

'Επειτα από αξιολόγηση των στοιχείων, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στην 41χρονη υπεύθυνη των προγραμμάτων του ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου και σε μια 71χρονη εθελόντρια, οι οποίες ανακρινόμενες αρνούνται εμπλοκή και δίνουν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Αύριο (15/3) αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης τους σε σχέση με αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή από υπάλληλο, κλοπή από αντιπρόσωπο, απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, μετά τη διαπίστωση του ελλείμματος στα ταμεία του προγράμματος της Παιδικής Λέσχης, σε εξέλιξη βρίσκεται έλεγχος και για το πρόγραμμα του Παιδοκομικού Σταθμού.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top