Πρωινή επίσκεψη και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ από Μπεν Σιμόν και Μιχάλη Κωνσταντίνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρωινή επίσκεψη και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ από Μπεν Σιμόν και Μιχάλη Κωνσταντίνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγες ώρες πριν την κλήση της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τους αγώνες με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ραν Μπεν Σιμόν και ο team manager της Εθνικής μας Μιχάλης Κωνσταντίνου, είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό, μαζί με τους μαθητές του αθλητικού τμήματος του Grammar School στη Λευκωσία.

Οι κύριοι Σιμόν και Κωνσταντίνου ήταν προσκεκλημένοι του Grammar School και μίλησαν στους μαθητές, παρακολούθησαν την πρωινή προπόνηση και τους προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Εθνικής μας με το Σαν Μαρίνο και το Βέλγιο την ερχόμενη εβδομάδα.

«Στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα δεν πετυχαίνει πάντα ο πιο ταλαντούχος αλλά αυτός που το θέλει περισσότερο από τους άλλους και αυτός που δουλεύει σκληρά και καθημερινά στις προπονήσεις. Μην φοβάστε να κάνετε όνειρα, μην σταματάτε μπροστά στα εμπόδια που συναντάται. Να είστε πάντα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους μαθητές ο κ. Σιμόν.

Πηγή: ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE