ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτύρια – ΣΟΚ για τον Βαγγέλη! Πού τον είδαν και γιατί άκουγαν φωνές;

Μαρτύρια – ΣΟΚ για τον Βαγγέλη! Πού τον είδαν και γιατί άκουγαν φωνές;

Η ομίχλη που κάλυπτε το θρίλερ του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, φαίνεται να διαλύεται. Μάλιστα μέσα από τις τελευταίες μαρτυρίες αν «πιαστούμε» από μερικές φράσεις κλειδιά φαίνεται πως το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου κρύβεται μέσα στην σχολή του 20χρονου φοιτητή

Η έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που δυστυχώς το Sigma αποφάσισε να μην εξασφαλίσει τα δικαιώματα και να την παρακολουθούμε και εδώ στην Κύπρο  έδειξε ότι ο 20χρονος αγνοούμενος απ’ το Ρέθυμνο δεν έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων όπως αρχικά είχε λεχθεί. Βγήκε οργισμένος από τη Σχολή, κινήθηκε εκεί γύρω και επέστρεψε.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μάρτυρας απ’ τη Γαλακτοκομική Σχολή που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο είδε τον Βαγγέλη στο χώρο της Εστίας και του μίλησε. Η μαρτυρία της για την ώρα διασταυρώθηκε και για τους χώρους όπου είχε κινηθεί πριν τον δει.

Ο φοιτητής παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα είχε επιστρέψει στην Εστία, δεν επέστρεψε στο δωμάτιο του όπως ισχυρίζεται ο συγκάτοικος του. Βρέθηκε πάλι με τη παρέα των «σκληρών» συμπατριωτών του;

«Άκουσα φωνές στις τουαλέτες…»

Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός άλλου φοιτητή. Όπως είπε γύρω στις δύο παρά τέταρτο που ο Βαγγέλης βγήκε απ’ το δωμάτιο του για να πάει στις εξωτερικές τουαλέτες, άκουσε δυνατές φωνές και στη συνέχεια την πόρτα του δωματίου ν’ ανοίγει και να κλείνει με δύναμη.

Στην τραπεζαρία της Σχολής όπου βρέθηκε η δημοσιογράφος, άτομο απ’ την παρέα των Κρητικών ισχυρίστηκε ότι τον συνάντησε μετά το φαγητό τους στο χώρο των δωματίων. Τι σοβαρό συνέβη ανάμεσα τους που οδήγησε τον Βαγγέλη στη φυγή;

Βρίσκεται τελικά στη ζωή ο Βαγγέλης; Οι μέρες παίρνουν βασανιστικά και οι μαρτυρίες όλο και λιγοστεύουν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top