ΚΥΠΡΟΣ: Οι καλύτεροί μας πελάτες οι Βρετανοί – Καταναλώνουν το χαλούμι με τον τόνο

ΚΥΠΡΟΣ: Οι καλύτεροί μας πελάτες οι Βρετανοί – Καταναλώνουν το χαλούμι με τον τόνο

12,000 τόνους χαλουμιού καταναλώνουν ετησίως οι Βρετανοί.

Πέραν των 12,000 τόνων χαλουμιού καταναλώνουν ετησίως οι Βρετανοί.

Όπως αναφέρει σε tweet της η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο κυριότερος προορισμός των εξαγωγών χαλουμιού.

"Γνωρίζατε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο μεγαλύτερος προορισμός των εξαγωγών κυπριακού χαλουμιού; Οι Βρετανοί καταναλώνουν πάνω από 12.000 τόνους ετησίως αυτού του κυπριακού εδέσματος".

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε  ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ύπατη Αρμοστεία έγραψε ότι ακόμα και στην περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία η δασμολόγηση του εισαγόμενου χαλουμιού από την Κύπρο θα είναι μηδενική.

"Γνωρίζουμε ότι αυτό θα το καλωσορίσουν θερμά τόσο οι Κύπριοι εξαγωγείς όσο και οι Βρετανοί καταναλωτές", σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE