ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε ξυλοδαρμό του ο 16χρονος

ΦΟΝΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατήγγειλε ξυλοδαρμό του ο 16χρονος

Ο 16χρονος που είχε συλληφθεί μαζί με τα δύο του αδέλφια για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, κατήγγειλε ξυλοδαρμό του από τρία πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών ότι τρία πρόσωπα του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν. Μάλιστα ο ανήλικος, υπέδειξε τους υπόπτους,

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές ο 16χρονος, τα τρία πρόσωπα του επιτέθηκαν διότι πίστευαν ότι τους «έδωσε» στην Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Για τα πρόσωπα που κατέδωσε στην Αστυνομία ο 16χρονος για την επίθεση εναντίον του, εξασφαλίστηκαν εντάλματά σύλληψης, βάσει των οποίων φόρεσαν χειροπέδες.

Τα τρία πρόσωπα, φέρονται να ομολόγησαν τον ξυλοδαρμό του ανήλικου.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μικροεκδορές.  

Πάντως, να θυμίσουμε ότι, σε σχέση με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε, στις 14 Ιανουαρίου, νεκρός στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι στα Πολεμίδια τα τρία αδέλφια ηλικίας 28, 19 και 16 ετών παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου.

Ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την μητέρα του να υπογράφει εγγύηση 200 χιλιάδων ευρώ από έναν ή δυο αξιόχρεους εγγυητές, ενώ παρέδωσε όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list της Αστυνομίας. Επιπρόσθετα, θα παρουσιάζεται δυο φορές την ημέρα σε αστυνομικό σταθμό, ενώ το δικαστήριο εξέδωσε και διάταγμα κατ` οίκον περιορισμού του, από τις 20:00 μέχρι τις 8:00

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top