ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Westnet Distribution Κύπρου: πρώτο partners event για την παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων της HP Inc. και HPE - Aruba

Westnet Distribution Κύπρου: πρώτο partners event για την παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων της HP Inc. και HPE - Aruba

H Westnet Κύπρου, εταιρία διανομής προϊόντων τεχνολογίας και μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia LTD, διοργάνωσε την πρώτη της συνάντηση γνωριμίας συνεργατών στην Κύπρο.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus παρουσιάστηκαν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις της HP Inc. και HPE - Aruba, τις οποίες εκπροσωπεί η Westnet τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 100 στελέχη, εκπροσωπώντας περισσότερες από 80 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Τις HP Inc. και HPE - Aruba εκπροσώπησαν αντίστοιχα ο Distribution & Commercial Channel Manager της HP, Xάρης Αμούργης και ο Territory Manager της Aruba, Κώστας Λίβανος.
Ο Νίκος Τσαρουχάς, Country Manager της Westnet Κύπρου, άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας την εταιρεία, η οποία έχει αναπτύξει σημαντικό μερίδιο στην αγορά της διανομής προϊόντων τεχνολογίας κλείνοντας ένα έτος δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά και δήλωσε σχετικά: «H ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης γνωριμίας με τους συνεργάτες μας στην Κύπρο αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς. Δραστηριοποιούμενοι περίπου ένα χρόνο στην απαιτητική, Κυπριακή αγορά και έχοντας καταφέρει ήδη να χτίσουμε ένα σημαντικό δίκτυο συνεργατών, προχωράμε στο επόμενο βήμα της στρατηγικής μας παρουσιάζοντας τους τρόπους με τους οποίους μία Κυπριακή επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να επωφεληθεί από τα προϊόντα και λύσεις του πλούσιου και διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου μας, όπως αυτά της HP Inc. και HPE - Aruba, στους τομείς του networking και computing, δύο από τους βασικούς πυλώνες της υποδομής μιας σύγχρονης εταιρίας».


Η Westnet δραστηριοποιείται από το 2005 στον χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας στην αγορά της Ελλάδας, έχοντας διακριθεί για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει, αλλά και για την άρτια εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, σε όλα τα κανάλια. Η Westnet παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων, το οποίο περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως Toshiba, Huawei, Asus, HP, Canon, Hitachi, Sharp, Microsoft, Samsung, Motorola, Fujitsu, Philips, LG κ.ά., ενώ διευρύνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της με νέες κατηγορίες προϊόντων, πάντα με στόχο την παροχή αξίας στους συνεργάτες της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top