Πόσταρε ο Μερκής και έγινε ΧΑΜΟΣ – «Γεννημένος αρχηγός, μηχανή…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πόσταρε ο Μερκής και έγινε ΧΑΜΟΣ – «Γεννημένος αρχηγός, μηχανή…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Γιώργος Μερκής πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία κάνει άμυνα στο χθεσινό (24/3) παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους στο ΓΣΠ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Κύπρου με το που έκανε την ανάρτηση είδε μετά από λίγο τα σχόλια να πέφτουν βροχή από κάτω με ορισμένα από αυτά να τα κάνουν πρώην συμπαίκτες του και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Ρέζα, που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν μαζί του στον ΑΠΟΕΛ του έγραψε «αρχηγέ», ενώ ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Βαλάντης Καπαρτής σχολίασε πως ο Μερκής είναι «γεννημένος αρχηγός». Επίσης, ο κίπερ της Αλκής αλλά και συμπαίκτης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, Ούρκο Πάρντο, σημείωσε τα εξής. «Είσαι τοπ φίλε, Μηχανή», με τον άσο του ΑΠΟΕΛ να απαντά και να λέει «Ούρκο Πάρντο το τέρας».

Οι φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE