ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ξεκίνησε διαδικασία για ανασύσταση Συνεργατισμού» - Βλέπει ΥΠΟΙΚ και απαντά ο Πρόεδρος

«Ξεκίνησε διαδικασία για ανασύσταση Συνεργατισμού» - Βλέπει ΥΠΟΙΚ και απαντά ο Πρόεδρος

Διαδικασία για ανασύσταση του Συνεργατισμού, φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει διάφορες οργανώσεις, σύμφωνα με τον κ. Γιάννο Σωκράτους, πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ.

Ο κ. Σωκράτους, που ήταν και ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/3) έξω από το Προεδρικό, όπου πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (28/3) στο «Πρωινό Δρομολόγιο» ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία για ανασύστασή του.

Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, είπε ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο ίδιος μαζί με μια ομάδα δέκα ατόμων, είδαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είχαν μια σύντομη συζήτηση, όπου ανέλυσαν τον σκοπό και τον στόχο της εκδήλωσης, αλλά και τα αιτήματα των πολιτών.

Σύμφωνα με τον κ. Σωκράτους, ο Πρόεδρος είπε ότι θα έχει επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών, για να σταματήσει η διαδικασία αποξένωσης των περιουσιών, μέχρι να μελετήσουν τι μπορεί να γίνει.

Οι διαμαρτυρόμενοι, θέλουν να επιστρέψουν οι περιουσίες στους νόμιμους δικαιούχους τους, όπως αναφέρουν, δηλαδή στους μετόχους.   

Προς το παρών, δεν γνωρίζει κανείς τον ακριβή τρόπο που μπορεί να συμβεί αυτό που ζητούν οι πολίτες, γι’ αυτό θα γίνει διερεύνηση.

Ο Πρόεδρος, φέρεται να υποσχέθηκε να μελετήσει το ψήφισμα με την σειρά αιτημάτων των πολιτών, μαζί με τον ΥΠΟΙΚ και αναμένεται να απαντήσει σε αυτά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top