ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΡΗΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙ: Ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο οδηγό ο 30χρονος που έτρεχε με 118 χλμ - ‘Μου έκοψε τον δρόμο’

ΘΑΝΑΡΗΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙ: Ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο οδηγό ο 30χρονος που έτρεχε με 118 χλμ - ‘Μου έκοψε τον δρόμο’

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ακούστηκε η κατάθεση που έδωσε ο δεύτερος κατηγορούμενος για το δυστύχημα, που σημειώθηκε στο Τσέρι στις 22/11/2018 και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 37χρονου και τον κρίσιμο τραυματισμό της συζύγου του.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Στην δικάσιμο της Πέμπτης (28/03), παρουσιάστηκε ως πρώτος μάρτυρας ο αστυφύλακας Ιωάννης Σανταφιανός, ο οποίος παρέδωσε την κατάθεση του 30χρονου κατηγορούμενου από τη Βουλγαρία.  

Σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο 30χρονος κατηγορούμενος στην κατάθεση του, εργάζεται στην Κύπρο ως επαγγελματίας οδηγός και εκείνη την ημέρα μόλις είχε σχολάσει. Η πορεία που ακολούθησε ήταν η ίδια που έκανε καθημερινά, ώστε να μεταβεί στο σπίτι του.  

Όπως ισχυρίστηκε, την ώρα που αντιλήφθηκε το όχημα του 65χρονου (πρώτου κατηγορούμενου), χαμήλωσε την ταχύτητα του αυτοκινήτου του και όταν πλησίασε αρκετά ο 65χρονος άρχισε να στρίβει στην δική του λωρίδα, με αποτέλεσμα να του ανακόψει την πορεία. Ο 30χρονος αναφέρει ότι ήταν τόσο κοντά και δεν πρόλαβε να αποφύγει την σύγκρουση. Στο τέλος της κατάθεσης του ο 30χρονος έριξε τις ευθύνες στο 65χρονο οδηγό λέγοντας: “Το λάθος πιστεύω είναι του άλλου οδηγού, που μου έκοψε τον δρόμο”. 

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, μετά από εξετάσεις που έγιναν ο 30χρονος φαίνεται να κινείτο με ταχύτητα 118 χιλιομέτρων, αντί να κινείται με ταχύτητα μέχρι 65 χιλιομέτρων που είναι το επιτρεπόμενο όριο στην οδό Τεύκρου Ανθία στο ΤσέριΕπίσης στις λεπτομέρειες των αδικημάτων του 30χρονου αναφέρεται ότι είχε κάνει τροποποιήσεις στο όχημά του. 

Ο 30χρονος από την Βουλγαρία δεν παραδέχεται καμία από τις τρείς κατηγορίες που του προσάπτονται.  

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα του τροχαίου, το θύμα που βρισκόταν στη θέση του οδηγού εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος και κτύπησε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ η γυναίκα του εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή της στην εντατική μονάδα θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Το ζεύγος βρισκόταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο έξω από το φροντιστήριο περίμεναν το παιδί τους να τελειώσει το μάθημά του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο 65χρονος που επιχειρούσε στροφή στα δεξιά και έχει καταδικαστεί την Τρίτη (26/02), με την ποινή φυλάκισης 6 μηνών, στέρηση άδειας οδήγησης 18 μηνών και επιβολή 10 βαθμών ποινής στην άδεια οδήγησης του. 

Αναμένεται η συνέχεια στην δικάσιμο με καταθέσεις μαρτύρων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top