ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 3 Απριλίου η εγγραφή φαρμακοποιών/ Διευθυντών Κλινικών Εργαστηρίων στο ΓΕΣΥ

Από 3 Απριλίου η εγγραφή φαρμακοποιών/ Διευθυντών Κλινικών Εργαστηρίων στο ΓΕΣΥ

 Για τις 3 Απριλίου έχει οριστεί από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας η ημερομηνία έναρξης της υποβολής αίτησης εγγραφής/σύναψης σύμβασης από Φαρμακοποιούς/Διευθυντές Κλινικών Εργαστηρίων που θα επιλέξουν να εγγραφούν στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) παρέχοντας υπηρεσίες μέσω Φαρμακείων/Εργαστηρίων.

Ανακοίνωση του ΟΑΥ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι Φαρμακοποιοί/Διευθυντές Κλινικών Εργαστηρίων θα μπορούν να:

αιτηθούν εγγραφής ως φυσικά πρόσωπα (επαγγελματίες υγείας)

αιτηθούν σύμβασης ως φυσικά πρόσωπα (αυτοεργοδοτούμενοι). Η αίτηση για σύναψη σύμβασης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με την αίτηση για εγγραφή ως φυσικό πρόσωπο

αιτηθούν σύμβασης ως νομικά πρόσωπα (πχ εταιρείες), μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τουλάχιστον ενός φυσικού προσώπου που εργάζεται κάτω από το νομικό πρόσωπο

Σημειώνεται ότι η αίτηση για εγγραφή/σύμβαση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της πύλης παροχέων του ΓεΣΥ στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ (www.gesy.org.cy).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται είτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ είτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top