ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξετάζουν ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την πυρκαγιά στα οχήματα – Στη σκηνή το ΤΑΕ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξετάζουν ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την πυρκαγιά στα οχήματα – Στη σκηνή το ΤΑΕ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά σε δυο οχήματα ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης 04/04.

Η Αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο το γεγονός να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Αυτός και ο λόγος που στη σκηνή έσπευσαν και μέλη του ΤΑΕ για να διερευνήσουν τα αίτια της φωτιάς.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στον Άγιο Δομέτιο, σε πάροδο της λεωφόρου Ναυαρίνου και συγκεκριμένα στην οδό Τσόρτσιλ.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς όπως επίσης και μέλη της Αστυνομίας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE