ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΣ- ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ: Ολιγόλεπτες αποκοπές για λόγους ασφαλείας

ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΣ- ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ: Ολιγόλεπτες αποκοπές για λόγους ασφαλείας

Αστυνομική ανακοίνωση την Παρασκευή (12/4), ενημερώνει το κοινό για αποκοπές που θα πραγματοποιηθούν το πρωί του Σαββάτου (13/4), στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, λόγω εργασιών της ΑΗΚ.

Από η ώρα 06.00πμ μέχρι και η ώρα 11.00πμ, άυριο, θα γίνονται εργασίες από την ΑΗΚ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Χοιροκοιτία.

Για λόγους ασφαλείας, θα γίνονται ολιγόλεπτες αποκοπές του αυτοκινητόδρομου και από τις δύο κατευθύνσεις, διάρκειας μέχρι και 5 λεπτών. Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.