ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τρελάθηκε ο καιρός - «Βουτιά» της θερμοκρασίας από τους 27 βαθμούς – Επιστρέφει ο… Χειμώνας!

ΚΥΠΡΟΣ: Τρελάθηκε ο καιρός - «Βουτιά» της θερμοκρασίας από τους 27 βαθμούς – Επιστρέφει ο… Χειμώνας!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα αναµένεται το Σαββατοκύριακο, η οποία υποχωρεί σταδιακά από τη ∆ευτέρα (15/4). Στην ατµόσφαιρα αναµένεται σκόνη, από την Κυριακή (15/4), η οποία θα υποχωρήσει την Τρίτη (16/4).

Το απόγευµα του Σαββάτου (13/4) θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (14/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (15/4) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή καταιγίδα κυρίως µετά το µεσηµέρι.

Την Τρίτη (16/4) ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, σταδιακά όµως από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Την Τετάρτη (17/4) παροδικές νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση την ∆ευτέρα και περαιτέρω πτώση την Τρίτη για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ αναµένεται άνοδος την Τετάρτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top