Δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες» - VIDEO

Δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες» - VIDEO

Στην εκπομπή Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία αναφέρθηκε και στις δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχε πριν γεννήσει τον γιο της, τον Χρήστο.

«Ο μικρός έχει κατακυριεύσει τον κόσμο μου» είπε αρχικά η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

«Θέλαμε και οι δύο ένα παιδί. Είχαμε σοβαρή σχέση και ήταν το επόμενο βήμα. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες πιο πριν. Είχα όμως τόση πεποίθηση ότι αυτή τη φορά θα είναι ότι καλύτερο και όλα πήγαν καλά. Η μόνη λέξη που θέλω να ξέρει στα κυπριακά είναι το “μάμα μου”» πρόσθεσε.

«Όταν στους έξι μήνες σταμάτησα τον θηλασμό, δεν μου έκανε κανένα ρούχο, ούτε παπούτσι» αποκάλυψε.

«Ο Χρήστος έχει την αγάπη όλων μας, γιατί να θέλει αδελφάκι; Εκπροσώπησα την Κύπρο το 2013 στη Eurovision στις πολύ δύσκολες οικονομικά μέρες της Κύπρου. Φυσικά και θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, αλλά δεν θα πήγαινα με ελληνικό τραγούδι», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE