LIFESTYLE

Η Οικονομάκου φόρεσε μαγιό και προκάλεσε εγκεφαλικά! VIDEO

Η Οικονομάκου φόρεσε μαγιό και προκάλεσε εγκεφαλικά! VIDEO

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε μαγιό και ξετρέλανε τους fans της στο Instagram με την εντυπωσιακή της σιλουέτα.

Η ηθοποιός πραγματοποίησε επαγγελματική φωτογράφηση για τη νέα της κολεξιόν στο Allover by Athina Oikonomakou, πλάνα από την οποία διέρρευσαν στα social media.

Με τις Backstage στιγμές της φωτογράφησης που ανέβασε μάλιστα στα social media, έκλεψε την παράσταση, αν και ακόμη ο καιρός δεν έχει κάνει το χατίρι ούτε σε Κύπρο ούτε σε Ελλάδα, για ένα μπανάκι.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πριν λίγο διάστημα στο MoonBlast Magazine: «Τον Απρίλιο θα βγει η καλοκαιρινή συλλογή με ιδιαίτερα κομμάτια με πολύ πέτρα, κοχύλια, και πολλά ξεχωριστά μοτίφ. Το Allover όμως μεγαλώνει. Έρχονται διάφορες εκπλήξεις τους επόμενους μήνες, ανοίγουν νέοι ορίζοντες και νέες συνεργασίες».

Μάλιστα είχε διευκρινίσει πως οι συνεργασίες αφορούν τόσο το κόσμημα όσο και ορισμένα Lifestyle προϊόντα. Ανάμεσα σε άλλα είχε κάνει λόγο για συνεργασία «που δεν έχει ξανά γίνει και αν όλα πάνε καλά θα διαγράψει τη δική της λαμπρή πορεία»


]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top