Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει
Η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στην Λευκωσία.
Ο Σανιά φαίνεται προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται για βασικός, έχοντας ξεκινήσει μόλις 12 φορές στην αρχική ενδεκάδα από το ξεκίνημα της σεζόν και φέρεται να επιθυμεί να μη συνεχίσει στη Σίτι τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Ήδη η Ρόμα έχει ρωτήσει τους «Πολίτες» σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Σανιά και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου να προχωρήσει σε κάτι πιο επίσημο.
Από την πλευρά του ο 32χρονος Γάλλος δεξιός μπακ θα παλέψει για τη θέση του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στη Σίτι, ωστόσο η παρουσία του Ζαμπαλέτα δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια, και ίσως τελικά το ενδιαφέρον της Ρόμα να τον δελεάσει και να μετακομίσει στη Ρώμη το καλοκαίρι
Πανίκος Θεοδοσίου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις