Παναγία των Παρισίων: Πάνω από €1 δισ. οι δωρεές μέσα σε 48 ώρες

Παναγία των Παρισίων: Πάνω από €1 δισ. οι δωρεές μέσα σε 48 ώρες

1 δισ. ευρώ από τις δωρεές πλούσιων και ισχυρών επιχειρηματιών για την αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

Το ταμείο για την αναστήλωση του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων έφτασε σήμερα να έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισ. ευρώ από τις δωρεές πλούσιων και ισχυρών επιχειρηματιών, αλλά και απλών πολιτών.   

Μόλις δυο μέρες μετά την καταστροφή του μνημείου, ανακοινώθηκε πως οι δωρεές αυξάνονται διαρκώς, ένα ευοίωνο σημάδι για το μέλλον του ναού που υπέστη τεράστιες ζημιές από την πυρκαγιά.   Η Apple, η L'Oreal, ο οίκος Chanel και ο οίκος Dior, είναι μερικοί μόνο από τους σημαντικούς δωρητές των οποίων τα ποσά προστέθηκαν τις μεγάλες προσφορές που έκαναν πλούσιοι γάλλοι επιχειρηματίες.   

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE