ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε μοιραίο λάθος σε κατάστημα– Το εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε μοιραίο λάθος σε κατάστημα– Το εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι

Άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα γυναίκας, η οποία είχε μπει σε δοκιμαστήριο καταστήματος, αφήνοντας την αφύλαχτη.

Γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (18/4) γυναίκα από την Παλαιστίνη, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα, μπήκε στο δοκιμαστήριο και άφησε αφύλαχτη την τσάντα της.

Επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και αμέσως άρπαξαν την τσάντα και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, η τσάντα ήταν αξίας 2 χιλιάδων ευρώ, εντός αυτής υπήρχαν αντικείμενα αξίας περίπου 3 χιλιάδων ευρώ και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Στο σημείο κλήθηκε το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE