ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Παρουσιάζονται στο δικαστήριο οι δύο αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Παρουσιάζονται στο δικαστήριο οι δύο αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής (19/4) οι δύο αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς που συνελήφθησαν σχετικά με το άψυχο σώμα της Μαρί Ρόουζ που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως είχε σημειώσει το ThemaOnline σε δημοσίευμά του την Πέμπτη (18/4) πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 35 ετών, οι οποίοι είναι αξιωματικοί του στρατού. Τα δύο πρόσωπα παρουσιάζονται ενώπιον δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης.

Στον 35χρονο, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας κατέληξαν μετά από εξέταση των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης της άτυχης γυναίκας.

Να σημειωθεί ότι τον λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών, με τον οποίο επικοινωνούσε η Ρόουζ, χειριζόταν ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων και φέρεται να είχε αναρτήσει σ΄ αυτόν την φωτογραφία του άλλου συλληφθέντα. 

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ εντός της εβδομάδας, ο ένας εκ των δυο Ελληνοκύπριων συλληφθέντων που είναι μόνιμοι αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, είχε κληθεί για κατάθεση, δηλώνοντας άγνοια για τον λογαριασμό στο εν λόγω μέσο δικτύωσης, παρ΄ όλο που σ΄ αυτόν χρησιμοποιείτο προσωπική του φωτογραφία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Συναντήθηκε με Ε/κ που χρησιμοποιούσε το όνομα Ορέστης η 38χρονη πριν την εξαφάνισή της

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της θανούσας, το βράδυ πριν την εξαφάνιση της, ένας εκ των δυο συλληφθέντων συνάντησε την Marry Rose μαζί με την εξάχρονη κορούλα της, ενώ η ίδια ανάφερε στην φίλη της ότι θα διανυκτερεύσει στην Λευκωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top