ΤΟΥΡΚΙΑ: «Δεν παρενοχλήθηκε το ελικόπτερο του Αρχηγού ΓΕΣ»

ΤΟΥΡΚΙΑ: «Δεν παρενοχλήθηκε το ελικόπτερο του Αρχηγού ΓΕΣ»

Τουρκικές πηγές ασφαλείας δήλωσαν το βράδυ της Πέμπτης (18/4) ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ισχυρισμοί ότι τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Έλληνα Αρχηγό του ΓΕΣ Γιώργο Καμπά.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού, κάποια μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι κατά την μετάβασή του Αρχηγού του ΓΕΣ στο Καστελόριζο με ελικόπτερο, υπήρξε παρενόχληση από τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ασφαλείας δεν τέθηκε ζήτημα επικίνδυνης προσέγγισης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Έλληνα Αρχηγό, προσθέτοντας ότι τα αεροσκάφη των Τουρκικών Αεροπορικών Δυνάμεων εκτελούσαν τα τακτικά τους καθήκοντα στο Αιγαίο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πυλώνας σταθερότητας η Κύπρος - Αυτούσια η ομιλία του από το βήμα της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης των HE

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πυλώνας σταθερότητας η Κύπρος - Αυτούσια η ομιλία του από το βήμα της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης των HE

Στο βήμα της Ολομέλειας της 80ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος, στην προσφώνηση του, ανέδειξε την κρίσιμη γεωπολιτική συγκυρία, τη σημασία της πολυμέρειας και της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων ενώ απάντησε και στον Τούρκο Πρόεδρο, αναφορικά με την απαίτηση του προς την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE