ΚΥΠΡΟΣ

Φινκ: «Αυτό θέλω να βλέπω»

Φινκ: «Αυτό θέλω να βλέπω»

H νίκη κόντρα στην Ανόρθωση και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε το ΑΠΟΕΛ στο Α΄ ημίχρονο κυρίως έφερε την ικανοποίηση του Τόρστεν Φινκ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ δήλωσε τα εξής: «Στο Α΄ ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Αυτό είναι που θέλω να βλέπω από την ομάδα μου, από άποψης των κινήσεων στο γήπεδο. Ήταν σημαντική και η θέληση που δείξαμε για τη νίκη. Στην επανάληψη χάσαμε λίγο από την υπεροχή μας και είναι δύσκολο να παίξεις με μια ομάδα που κρατά καλά την μπάλα και τακτικά είναι καλά δουλεμένη. Στο τέλος αν δούμε την συνολική απόδοση αξίζαμε τη νίκη κι είμαι ευχαριστημένος γι αυτό. Ήταν το πρώτο παιχνίδι από τα 10 των πλέι οφ μέχρι το τέλος για να φτάσουμε στο στόχο μας. Είδαμε ότι η αντίπαλη ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό για την συνέχεια. Σήμερα παίρνουμε μαζί μας αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Τετάρτης. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα νε νέους παίκτες στην ενδεκάδα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top