Να το μυστικό του Ρίισε

Να το μυστικό του Ρίισε

Μίλησε στην κάμερα της Cytavision o Ρίισε και ήταν ξεκάθαρος για την αγωνιστική του αναγέννηση.

«Από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής και ο νέος γυμναστής δουλεύω πολύ σκληρά, κάνω δυο προπονήσεις την μέρα και νοιώθω πολύ καλά», είπε ο Νορβηγός, ενώ για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ είπε: «Νομίζω το πρώτο ημίχρονο ίσως να ήταν το καλύτερο μας από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής. Βέβαια είναι επικίνδυνο να είναι το σκορ στο 1-0, στην επανάληψη παίξαμε πάλι αρκετά καλά και φτάσαμε στη μεγάλη νίκη αλλά υπάρχουν ακόμα εννέα τελικοί».

Για το γκολ που πέτυχε: «Προσπάθησα να γεμίσω στο δεύτερο δοκάρι και όλα μπορούν να συμβούν, ποτέ δεν ξέρεις. Είναι ομαδική δουλειά η νίκη, εγώ είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.