ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο Απόλλωνας μετά από ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ φινάλε στο ντέρμπι-τίτλου!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο Απόλλωνας μετά από ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ φινάλε στο ντέρμπι-τίτλου!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φινάλε στο Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς, στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής που έκρινε τον τίτλο του Πρωταθλητή της φετινής σεζόν (2018-2019)!

Ενώ απέμεναν δευτερόλεπτα για να τελειώσουν και οι χρόνοι των καθυστερήσεων, η Ήφη σκόραρε για την Απόλλων Ladies, έγραψε το 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα Fa και χάρισε στην ομάδα της τον τίτλο με ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, παικτριών, τεχνικού τιμ, παραγόντων και κόσμου του Απόλλωνα!

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», το σοκ ήταν μεγάλο, αφού ο τίτλος χάθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα… Σημειώνουμε ότι η Μπαρτσελόνα Fa τερμάτιζε στην πρώτη θέση και με ισοπαλία.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα του Απόλλωνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας δημιουργήσει 1-2 καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, όμως μετά το πρώτο τέταρτο, ανέβασε στροφές η Barcelona και ήταν συχνά στα καρέ των γηπεδούχων, έχοντας μία καλή ευκαιρία με σουτ της Τσίπερ.

Οι φιλοξενούμενες έλεγχαν το παιχνίδι και στο 43΄ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά της Βιολάρη.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου πίεσε από το ξεκίνημα για την ισοφάριση και σκόραρε στο 50΄ με την Μάρκου, η οποία έγραψε το 1-1 και ανέβασε το ενδιαφέρον στα ύψη, αφού με ένα ακόμα γκολ, ο Απόλλωνας έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκες» συνέχισαν να ασκούν πίεση για το 2-1, το οποίο δεν ερχόταν και όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα η οποία θα μπορούσε σε 1-2 φάσεις να «τελείωνε» το παιχνίδι, θα έπαιρνε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Όμως, στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90΄+4΄, ήρθαν τα πάνω-κάτω, αφού η Ήφη σκόραρε για την Απόλλων Ladies και έγραψε μέσα σε αποθέωση το 2-1 που ήταν φυσικά το τελικό αποτέλεσμα!

Έτσι, η «Βασίλισσα» του γυναικείου ποδοσφαίρου, Απόλλων Ladies, επέστρεψε στο θρόνο της με δραματικό τρόπο, σε ένα ντέρμπι με φινάλε που «έσπασε καρδιές»…

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Απόλλων Ladies (Χριστάκης Χριστοφόρου): Ντάλτον, Ντιέκε, Σιδηρά, Μπράμο, Κυνοσίδου, Μπρους, Μέρσιακ, Μάρκου, Παφίτη, Χάρντι, Γκοτάρντ.

Μπαρτσελόνα Fa (Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης): Λούρδες, Χέις, Φατου, Σολωμού, Ιωάννου, Ακαφού, Βιολάρη, Αριστοδήμου, Τσίπερ, Ελόχ, Φρέντα.

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
Βοηθοί Διαιτητές: Πέτρος Πέτρου – Κυριάκος Κυριάκου
Τέταρτος Διαιτητής: Δημήτρης Σολωμού
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αριστείδης Χρίστου

Ενημέρωση από το Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς: Σάββας Νεοκλέους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top