ΔΙΕΘΝΗ

Από 70 μέχρι 390 ευρώ τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions League! Σημαντικές πληροφορίες

Από 70 μέχρι 390 ευρώ τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions League! Σημαντικές πληροφορίες

Για τους φίλους του ποδοσφαίρου, η εμπειρία να ζήσεις από κοντά ένα τελικό του Champions League, είναι μοναδική.

Για όσους ενδιαφέρονται λοιπόν να βρεθούν στο Βερολίνο και να παρακολουθήσουν τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, σας παρουσιάζουμε σημαντικές πληροφορίες, όπως αυτές δημοσιεύονται σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Αναλυτικά:

Τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions είναι διαθέσιμα για όλο το κοινό από την Πέμπτη 5 Μαρτίου μέχρι την Δευτέρα 23 Μαρτίου. Η διαδικασία είναι προσβάσιμη μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της UEFA.

Τα εισιτήρια προορίζονται για ουδέτερους οπαδούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό που θα γίνει στο Βερολίνο. Οι φίλοι των φιναλίστ, θα εξυπηρετηθούν απευθείας από τους συλλόγους τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, συμπληρώνοντας την αίτηση με ανώτατο όριο δύο εισιτήρια ανά άτομο.

Όταν κλείσει των παράθυρο των εισιτηρίων, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση η οποία θα καθορίσει ποιοι από όσους έχουν κάνει αίτηση θα είναι σε θέση να πάρουν εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Οι αιτήσεις θα επεξεργαστούν όλες μαζί . Οποιαδήποτε αίτηση δεν είναι σύμφωνη με τους όρους και τις προϋποθέσεις του 2015 UEFA Champions League, θα απορριφθεί.

Η πληρωμή για όλα τα εισιτήρια γίνεται μόνο με πιστωτική κάρτα. Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας MasterCard αυξάνουν τις πιθανότητες τους να κερδίσουν στην κλήρωση που θα γίνει για το ποιοι θα παραλάβουν τα εισιτήρια.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω email από τις 10 Απριλίου αν είναι τυχεροί στην κλήρωση. Τα εισιτήρια θα αποσταλούν στην καταχωρημένη διεύθυνση το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου.

Τα εισιτήρια διατίθενται σε τέσσερις κατηγορίες τιμών:

Κατηγορία 1: 390 ευρώ

Κατηγορία 2: 280 ευρώ

Κατηγορία 3: 160 ευρώ

Κατηγορία 4: 70 ευρώ

Πακέτο Νεολαίας: 140 ευρώ (1 ενήλικας και 1 παιδί εισιτήριο στην κατηγορία 2).

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων δεσμεύονται από τους όρους και τις προϋποθέσεις  των εισιτηρίων και η UEFA θα αναλάβει δράση σε περιπτώσεις ενδεχόμενης παραβίασης.

Online αιτήσεις θα πρέπει να επαληθεύονται με τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλίσουν ότι τα άτομα απαγορευτεί να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια.

Πατήστε ΕΔΩ για την αίτηση.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top