Στο ποδόσφαιρο τους «ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ» η φαγούρα…

Στο ποδόσφαιρο τους «ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ» η φαγούρα…

Ο εκπρόσωπος της Ομόνοιας στην Ομοσπονδία και στην Εκτελεστική, Νικ Νικολάου, έκανε την απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου στους νταμπλούχους της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στο φούτσαλ. 

Το εν λόγω άθλημα και η πετόσφαιρα αντρών, δίδουν χαρές στους Ομονοιάτες. Τουλάχιστον σε όσους «συγκινούνται» από τις συγκεκριμένες επιτυχίες.

Στο ποδόσφαιρο, έχουν περάσει… αρκετά χρόνια (για το μέγεθος που λέγεται Ομόνοια) να σηκώσει τίτλο η ομάδα του τριφυλλιού.

Η τελευταία φορά που βγήκαν στους δρόμους οι Ομονοιάτες και πανηγύρισαν επιτυχία στο δημοφιλέστερο άθλημα, ήταν τον Μάιο του 2012, όταν κατέκτησε η ομάδα το τελευταίο της κύπελλο (νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στον τελικό του ΓΣΠ).

Προπονητής τότε, ήταν ο σημερινός διευθυντής ποδοσφαίρου, Νεόφυτος Λάρκου.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE