Ο πίνακας του Μονέ που άγγιξε το ποσό των 110,7 εκατ. δολαρίων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πίνακας του Μονέ που άγγιξε το ποσό των 110,7 εκατ. δολαρίων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας από τους πίνακες του Γάλλου ζωγράφου, Κλοντ Μονέ, πωλήθηκε την Τρίτη (14/5) στη Νέα Υόρκη έναντι των 110,7 εκατομμυρίων δολαρίων σε δημοπρασία που διοργανώθηκε από τον οίκο Sotheby’s.

Πρόκειται για ένα από τα 10 υψηλότερα ποσά που έχουν καταβληθεί ποτέ σε δημοπρασία, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται η προμήθεια και τα έξοδα.

Δείτε τον πίνακα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE