ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Λουκαΐδης: «Περνά δύσκολες και κρίσιμες ώρες ο Δημήτρης Χριστόφιας»

Γ. Λουκαΐδης: «Περνά δύσκολες και κρίσιμες ώρες ο Δημήτρης Χριστόφιας»

«Δίνει μια δύσκολη μάχη» ο Δημήτρης Χριστόφιας, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, αναφερόμενος στην κατάσταση υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Το πρωί της Τρίτης (21/5) ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, μιλώντας στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ, ανέφερε ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας περνά δύσκολες και κρίσιμες ώρες, ενώ είπε ότι δίνει μια δύσκολη μάχη.

Μη μπορώντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, ο κ. Λουκαΐδης, ευχήθηκε να επιστρέψει γερός και δυνατός στην οικογένειά του.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, όσο και τους πολιτικούς που επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Χριστόφια στο νοσοκομείο και έδειξαν ότι βρίσκονται στο πλευρό του.

Όπως είπε: «Ευτυχώς σε αυτά κρατάμε το επίπεδο εκεί που πρέπει».

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης (21/5) το Υπουργείο Υγείας αναμένεται να εκδώσει νέο ιατρικό ανακοινωθέν για να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top