ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται άνοδος στη θερμοκρασία με συνοδεία σκόνης

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται άνοδος στη θερμοκρασία με συνοδεία σκόνης

Ασθενής ψηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα (27/5), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα το απόγευµα, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε (27/5), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά στα δυτικά παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω 18 στα νότια και ανατολικά, γύρω στους 17 στα δυτικά και βόρεια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (28/5), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τετάρτη (29/5) και την Πέµπτη (30/5), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερµός, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ από την Τετάρτη το βράδυ δυνατό να παρατηρείται στην ατµόσφαιρα αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει κατά το διήµερο περαιτέρω άνοδο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top