ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφώνει» ανελέητα ο Παμπορίδης - «Τους παίρνουν τηλέφωνο γιατί έκαναν share τη συνέντευξή μου»

«Καρφώνει» ανελέητα ο Παμπορίδης - «Τους παίρνουν τηλέφωνο γιατί έκαναν share τη συνέντευξή μου»

«Αναβρασμός» επικρατεί στις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού κατόπιν της συνέντευξης του πρώην υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη στον Φιλελεύθερο της Κυριακής 02/06 , με τον δεύτερο να «καρφώνει» συμπεριφορές του κόμματός του.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα ο κύριος Παμπορίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, «καρφώνει» Συναγερμικούς πως «βγήκαν παγανιά» για να πλήξουν τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Παμπορίδης, αναφέρει πως γράφτηκε άρθρο πως δεν υπήρξε ποτέ ο ίδιος Συναγερμικός, ενώ άτομα που έκαναν κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον σύνδεσμο της συνέντευξής του στον Φιλελεύθερο, «τους παίρνουν ήδη τηλέφωνο».

«Θλιβερές καταστάσεις μικρών ανθρώπων… καμία αμφιβολία πλέον γιατί καταντήσαμε έτσι. Ντροπή», καταλήγει ο κύριος Παμπορίδης.

Στη συνέχεια σε «σχόλιο» στο tweet του ο κύριος Παμπορίδης αναφέρει πως έζησε «εποχές όπου το να είναι Συναγερμικός σημαίνει παρακολουθήσεις τηλεφώνων, μποϋκοτάζ της δουλειάς σου, ακόμα και συστηματικής παρενόχλησης από την Αστυνομία. Κάτι τύποι που έγιναν Συναγερμικοί μόλις έγινε ο ΔΗΣΥ εξουσία, δεν έχουν να μου πουν τίποτε ενδιαφέρον αγαπητέ μου».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο πρώην υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Φιλελεύθερο της Κυριακής 02/03 και συγκεκριμένα στη συνάδελφο Ανδρούλα Ταραμουντά, μίλησε για τη «θλιβερή εικόνα» του Δημοκρατικού Συναγερμού με παράλληλα πυρά προς την ηγεσία του κόμματος, αναφέροντας πως «βρίσκεται σε πρόδηλη δυσαρμονία με τον συναγερμικό κόσμο».

«Θεωρώ ότι σε αυτά τα έξι χρόνια που βρίσκεται στο πηδάλιο του κόμματος η συγκεκριμένη ηγεσία, δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Συναγερμό στις ράγες που θεμελίωσε η ιστορική μας ηγεσία. Για μένα η σημερινή εικόνα ήταν αναμενόμενο αποτέλεσμα, γι’ αυτό έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου από πέρσι», τόνισε ο κύριος Παμπορίδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top