Το φιρμάνι που… έρχεται! Τα λένε και… τρέχουν

Το φιρμάνι που… έρχεται! Τα λένε και… τρέχουν

Το κεφάλαιο ανανεώσεις συμβολαίων στην ΑΕΛ θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση που θα αναρτηθεί προσεχώς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ και είναι του Βοζίνια που θα συνεχίσει στους κυπελλούχους για ακόμη δύο χρόνια.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη με την άφιξη Ντούσαν Κέρκεζ στην Κύπρο θα γίνει επαφή με Ανδρέα Σοφοκλέους για να τροχοδρομηθούν οι επόμενες κινήσεις στον προγραμματισμό.

Στα της ενίσχυσης, μετά την απόκτηση Ιβάν Κάρλος, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, επιτελικού μέσου και εξτρέμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE