ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Λευκωσία ο Πάλμερ των ΗΠΑ για ΠτΔ και ΥΠΕΞ

Στην Λευκωσία ο Πάλμερ των ΗΠΑ για ΠτΔ και ΥΠΕΞ

Επαφές στη Λευκωσία πραγματοποιεί ο Βοηθός Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Γραφείο για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάθιου Πάλμερ.

Στο επίκεντρο των επαφών του αναμένεται να είναι το Κυπριακό, τα ενεργειακά, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - ΗΠΑ, το θέμα της άρσης του εμπάργκο όπλων των ΗΠΑ στην Κύπρο και το ζήτημα της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

Στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Πάλμερ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ενώ ενωρίτερα, στις 9.45, θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Πάλμερ, ο οποίος υπηρέτησε παλιότερα στην αμερικανική πρεσβεία στην Κύπρο, αναμένεται επίσης να παραστεί απόψε σε δεξίωση στην πρεσβεία, που διοργανώνεται με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Στη δεξίωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top