ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρκετά εκνευρισμένοι στην ομάδα του Αναστασίου για… Βύντρα και Ατζαγκούν!

Αρκετά εκνευρισμένοι στην ομάδα του Αναστασίου για… Βύντρα και Ατζαγκούν!

Δεν αφήνουν περιθώριο παρερμηνείας στον Ατρόμητο για τις περιπτώσεις των Λουκά Βύντρα και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ούτε να σχολιάσουν δεν ήθελαν στον Ατρόμητο τη φημολογία και κατά συνέπεια τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περί ενδιαφέροντος για τις περιπτώσεις των Λουκά Βύντρα και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Αναστασίου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ομόνοια, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι στην προκειμένη περίπτωση.

Οι Περιστεριώτες δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία καν να συζητήσουν για έναν παίκτη που είναι μεν εγνωσμένης αξίας, αλλά είναι και 38 ετών, ενώ στην περίπτωση του Ατζαγκούν, ούτε ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Νιγηριανό στην Κύπρο.

Μάλιστα, σε ερωτήσεις για το αν τελικά ισχύει το ενδιαφέρον, άνθρωποι εντός ομάδας παρουσιάστηκαν και αρκετά εκνευρισμένοι για τον τρόπο που χρεώνονται ονόματα στη μεταγραφική τους λίστα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top