Ό,τι πιο αηδιαστικό – Κοπέλα πίνει νερό από γεμάτο τασάκι – VIDEO

Ό,τι πιο αηδιαστικό – Κοπέλα πίνει νερό από γεμάτο τασάκι – VIDEO

Δεν έχει το Θεό της και μάλλον την αίσθηση της γεύσης.

Αηδία και αναγούλα προκαλεί το θέαμα νεαρής κοπέλας να πίνει νερό από σταχτοδοχείο γεμάτο σβησμένα τσιγάρα.

Η νεαρή φαίνεται να βρίσκεται σε νυχτερινή έξοδο με την παρέα της, όταν αρπάζει το σταχτοδοχείο και ξεκινά να πίνει το μαύρο νερό που βρίσκεται μέσα.

Όλοι γνωρίζουμε το κακό που προκαλεί στην υγεία ο καπνός του τσιγάρου, πόσο μάλλον το νερό που βρίσκεται μέσα στο εν λόγω σταχτοδοχείο, το οποίο είναι γεμάτο βλαβερές χημικές ουσίες.

Η νεαρή όμως δεν πτοείται και πίνει το μαύρο νερό, για να πιεί και δεύτερη γουλιά στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE