Απόλυτη επιτυχία στο σεμινάριο προπονητών

Απόλυτη επιτυχία στο σεμινάριο προπονητών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Προπονητών (Instructor Course), το πρώτο σεμινάριο από τη σχολή προπονητών από τους Γιάννη Παπάζογλου, Φαίδωνα Μακρή και Κώστα Γρηγορίου.  Το σεμινάριο διήρκησε 40 ώρες, και γινόταν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00, από τις 06.05.-06.06.2019.    Συνολικά το σεμινάριο παρακολούθησαν εννέα άτομα.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι πραγματοποιήθηκε και το safety boat and VHF course στις 25 Μαΐου από τους Γιάννη Παπάζογλου και Σωκράτη Ιορδάνου και το οποίο διήρκεσε άλλες 8 ώρες. Το σεμινάριο παρακολούθησαν οκτώ άτομα.

Όσοι έλαβαν μέρος πήραν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης σε μία σεμνή τελετή, που έγινε στις 6 Ιουνίου 2019 στο Κέντρο Ιστιοπλοϊκών Αγώνων του ΚΟΑ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE