ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ και ευχαριστεί τους πάντες – Το μήνυμα του στον κόσμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ και ευχαριστεί τους πάντες – Το μήνυμα του στον κόσμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μετά από πέντε χρόνια, ο Ελλαδίτης προπονητής, Γιώργος Κωστής, αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ και ο ίδιος με μακροσκελή ανάρτηση του στο Facebook ευχαριστεί τους πάντες, αλλά κυρίως τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη για την άριστη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που του έδειξε.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Με αφορμή το τερματισμό της συνεργασίας μου με τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Πρόδρομο Πετρίδη για την άριστη συνεργασία μας τα τελευταία πέντε χρόνια και για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου έδειξε όσες φορές χρειάστηκε να έχω την ευθύνη της ομαδας ως πρώτος προπονητής, καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι φέρουν εις πέρας τους στόχους της ομάδας σε Ευρώπη και Κύπρο, υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης και τους εύχομαι καλή επιτυχία στον σημαντικό και κρίσιμο στόχο της Ευρώπης.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Αρχαγγέλου, που με αυταπάρνηση δουλεύει ασταμάτητα και να τους ευχηθώ καλή δύναμη.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κινητήριο μοχλό του ΑΠΟΕΛ που είναι ο κόσμος του, για την εκτίμηση που μου έδειξε τα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα και να τους παροτρύνω να στηρίξουν την ομάδα στη δύσκολη πορεία της Ευρώπης που έχει μπροστά της, ασκώντας τη γνωστή πίεση, γιατί αυτή η πίεση είναι που μας οδηγεί όλους στον Αρχάγγελο να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πραγματοποιούμε τις φιλιδοξίες μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top