Καταψηφίστηκε σχέδιο των Εργατικών για αποτροπή του ‘no deal’ στο Brexit

Καταψηφίστηκε σχέδιο των Εργατικών για αποτροπή του ‘no deal’ στο Brexit

Οι Βρετανοί βουλευτές απέρριψαν πρόταση των Εργατικών της αντιπολίτευσης να δεσμευθεί η 25η Ιουνίου για την ψηφοφορία επί νομοσχεδίου που δεν θα επέτρεπε στον επόμενο πρωθυπουργό να βγάλει τη χώρα από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.


Σύνολο 298 βουλευτές υπερψήφισαν την πρόταση, έναντι 309 που τάχθηκαν εναντίον, παρά την προειδοποίηση από τους Εργατικούς και από άλλους Remainers βουλευτές ότι ο διαθέσιμος κοινοβουλευτικός χρόνος έως την ημερομηνία του Brexit στις 31 Οκτωβρίου είναι ελάχιστος για να δεσμευθεί η επόμενη κυβέρνηση εναντίον του ‘no deal’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE