Τηλεφωνική επικοινωνία Ακάρ και Σάναχαν – Εξέφρασε την ενόχληση της Άγκυρας για επιστολή S400

Τηλεφωνική επικοινωνία Ακάρ και Σάναχαν – Εξέφρασε την ενόχληση της Άγκυρας για επιστολή S400

Την ενόχληση της Άγκυρας για επιστολή S400 εξέφρασε τηλεφωνικώς ο Ακάρ στον Αμερικανό ομόλογό του.

Την ενόχλησή της Άγκυρας για την επιστολή των ΗΠΑ σχετικά με τους S400 εξέφρασε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ στον Αμερικανό ομόλογό του Πάτρικ Σάναχαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Πέμπτη 13/06.

Ο Χουλούσι Ακάρ ανέφερε για την επιστολή Σάναχαν στις 6 Ιουνίου ότι είναι δυσαρεστημένοι για το ύφος της που δεν ταιριάζει με το πνεύμα της συμμαχίας.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν επίσης τις προσδοκίες τους στο θέμα των αμερικανικών αεροσκαφών  F35 και της διμερούς ασφάλειας και αμυντικής συνεργασίας.

Οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ για να συνεχίσουν τον διάλογο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE