ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βγήκε στη γειτονιά όπως τον γέννησε η μάνα του και προκάλεσε ζημιές – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βγήκε στη γειτονιά όπως τον γέννησε η μάνα του και προκάλεσε ζημιές – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

20χρονος που διαμένει σε κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας, το πρωί της Κυριακής (16/6) φαίνεται να βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση αφού κυκλοφορούσε γυμνός και προκαλούσε ζημιές, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί και σε αστυνομικό που βρέθηκε στο σημείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline20χρονος που διαμένει σε κοινότητα της επαρχία Λευκωσίας, φαίνεται να προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στη γειτονιά όταν γύρω στις 10:50 το πρωί της Κυριακής (16/6), άρχισε να προκαλεί ζημιές στην οικία όπου διαμένει, με τον ένοικο του να ειδοποιεί την Αστυνομία. 

Μαρτυρίες, αναφέρουν στο ThemaOnline, πως ο εν λόγω 20χρονος, λίγο πριν φθάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο, κυκλοφορούσε γυμνός, εξύβριζε και χρησιμοποιώντας άσεμνες χειρονομίες, προκαλούσε γείτονες και θαμώνες παρακείμενου υποστατικού. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE