ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ: Σοβαρές ζημιές σε διάφορες περιοχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ: Σοβαρές ζημιές σε διάφορες περιοχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη κακοκαιρία επικρατεί από τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής (16/6) στην επαρχία Λευκωσίας με Αστυνομία και Πυροσβεστική να βρίσκονται σε άμεση κινητοποίηση. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή Στροβόλου καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, φαίνεται να έχει κάνει την εμφάνισή του ανεμοστρόβιλος ο οποίος από τις 16:30 το απόγευμα έχει προκαλέσει αναστάτωση σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση κινητοποίηση.

Όπως πληροφορούμαστε οι ζημιές που έχει προκαλέσει το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας είναι αρκετές, αφού ήδη στην οδό Σταυρού στον Στρόβολο έχουν ανατραπεί τέσσερα οχήματα, εκ των οποίων τα δύο βρίσκονται στην μέση του δρόμου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία. 

Επίσης, στην περιοχή αρκετά οχήματα έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές όπως σπασμένα τζάμια, ενώ γίνεται λόγος και για αποκόλληση τσίγκων από υποστατικά. 

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στα σημεία, ενώ οδηγοί και άλλοι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Να σημειώσουμε επίσης ότι λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης, ισχυρών ανέμων και βροχόπτωσης υπάρχει μειωμένη ορατότητα στους δρόμους της Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να σημειώνεται αυξημένη τροχαία κίνηση σε διάφορες περιοχές. 

Πιο κάτω φωτογραφίες που ανέβασαν χρήστες στα social media:

Μαρία Χαραλάμπους

 

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top