4χρονος πήρε το όχημα του παππού του για να πάει στο περίπτερο – Πώς κατάντησε το αυτοκίνητο – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

4χρονος πήρε το όχημα του παππού του για να πάει στο περίπτερο – Πώς κατάντησε το αυτοκίνητο – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήθελε να πάει μέχρι το περίπτερο για να αγοράσει σοκολάτες και πήρε τιμόνι στα χέρια του με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από πολίτες που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο λόγος για τον μικρό Σεμπάστιαν ηλικίας 4 ετών από τις ΗΠΑ, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει με το αυτοκίνητο του παππού του για περίπου 2 χιλιόμετρα με σκοπό να φτάσει στο περίπτερο για να αγοράσει σοκολάτες.

Κατά την διαδρομή του, έγινε αντιληπτός από πολίτες να οδηγεί ασταθώς στην περιοχή με ταχύτητα 25-30 χλμ/ώρα και να χτυπάει σε αρκετά ταχυδρομικά κουτιά, μέχρι που σταμάτησε σε ένα πρατήριο βενζίνης.

Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 4χρονο, τότε οι πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία και η δεύτερη με την σειρά τους ειδοποίησαν τους γονείς του.

Αποτέλεσμα του εν λόγω περιστατικού ήταν ο μικρός, ευτυχώς, να μην έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο, που όπως θα δείτε και στη φωτογραφία έχει υποστεί κάποιες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

1η Οκτωβρίου: 65 χρόνια Κυπριακής Ανεξαρτησίας – Το ιστορικό και τι γιορτάζουμε σήμερα

1η Οκτωβρίου: 65 χρόνια Κυπριακής Ανεξαρτησίας – Το ιστορικό και τι γιορτάζουμε σήμερα

Η 1η Οκτωβρίου 1960 Γιορτάζεται σήμερα επίσημα ως η ημέρα ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κύπρου, ωστόσο η Κύπρος απέκτησε την Ανεξαρτησία της στις 16 Αυγούστου ενώ η 1η Οκτωβρίου ορίστηκε αργότερα για να εορτάζεται η Ανεξαρτησία. Η επέτειος εορτάζεται με ειδικές εορτές στα σχολεία την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιείται στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE