ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Μπήκε σε εξωκλήσι τα μεσάνυχτα - Παραδέχθηκε την δράση του ο 36χρονος

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Μπήκε σε εξωκλήσι τα μεσάνυχτα - Παραδέχθηκε την δράση του ο 36χρονος

20 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης (18/6), ήχησε το σύστημα συναγερμού σε εξωκλήσι που βρίσκεται στην περιοχή του Πρωταρά.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν και ανέκοψαν ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 36χρονος από την επαρχία Λευκωσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στο αυτοκίνητο του 36χρονου, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης και μικρό χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ανακρινόμενος, σε θεληματική του κατάθεση, ο 36χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάρρηξη του συγκεκριμένου εξωκλησιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE