ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Γάλλου Πρέσβη στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Επίσκεψη Γάλλου Πρέσβη στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο κος René Troccaz, συνοδευόμενος από τον κο Μιτσή Γιώργο, Επίτιμο Πρόξενο της Γαλλίας στην Πάφο, επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου σε προγραμματισμένη συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με την Διοίκηση του Ιδρύματος.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι αναπτυξιακοί στόχοι του Ιδρύματος σε σχέση με τα γνωστικά πεδία που θεραπεύει και η δυνατότητα δημιουργίας περαιτέρω ακαδημαϊκών συνεργειών σε γνωστικά αντικείμενα αιχμής γνώσης της γαλλικής Ανώτατης εκπαίδευσης, όπως στην Διοικητική επιστήμη, Νομικές & Πολιτικές επιστήμες, Επιστήμες Τεχνολογιών & Πληροφορικής, κ.α.


Επιπλέον έγινε εκτενής ενημέρωση για τα αναβαθμισμένα προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθώς και για την συμβολή του Ιδρύματος στην ανάδειξη της Κυπριακής Δημοκρατίας ως σημαντικό περιφερειακό Εκπαιδευτικό κέντρο Ανώτερης Εκπαίδευσης και μοχλό περαιτέρω οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ανάπτυξης και προσφοράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top