ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Μπήκαν από την πόρτα της κουζίνας και άρπαξαν ότι βρήκαν

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Μπήκαν από την πόρτα της κουζίνας και άρπαξαν ότι βρήκαν

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή διαφόρων αντικειμένων, αξίας 8,5 περίπου χιλιάδων ευρώ σημειώθηκε στη Σωτήρα το Σάββατο 29/6.

 
Σύμφωνα με την αστυνομία καταγγέλθηκε το πρωί στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από πέντε τουρίστες από την Ολλανδία, ότι το Σάββατο 29 Ιουνίου και μεταξύ των ωρών 00.30 – 05.00 το πρωί, ενώ απουσίαζαν από την οικία τους στην Σωτήρα, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία και έκλεψαν από μέσα διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα, συνολικής αξίας 8,540 ευρώ.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου όπου από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι απέκτησαν είσοδο στην κατοικία από την αλουμινένια πόρτα της κουζίνας που ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.
 
Τα κλαπέντα δεν είχαν ασφαλιστική κάλυψη, το σπίτι διέθετε σύστημα συναγερμού το οποίο ήταν απενεργοποιημένο, ενώ δεν υπήρχε εγκατεστημένο  κλειστό σύστημα παρακολούθησης.
 
Η Αστυνομία αναμένεται να εξετάσει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης γειτονικών κατοικιών ή άλλων υποστατικών προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της διάρρηξης και κλοπής.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE