ΔΙΕΘΝΗ

Tι φοβερό είπε ο Μουρίνιο για τον Μουρίνιο

Tι φοβερό είπε ο Μουρίνιο για τον Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε και πάλι το στίγμα του τονίζοντας πως λίγοι προπονητές μπορούν να συγκριθούν μαζί του μετά τις έως τώρα επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο τεχνικός της Τσέλσι μας έχει συνηθίσει σε απίστευτες ειρωνικές δηλώσεις στο παρελθόν με τις οποίες τραβάει τα βλέμματα πάνω του. Αυτό αρέσει στον Πορτογάλο και αυτό επιδίωξε να κάνει για ακόμη μία φορά αναφερόμενος στις επιτυχίες του.

«Η χαρά μου πρώτα απ' όλα είναι όταν συγκρίνω τον εαυτό μου με τους άλλους. Μόνο λίγοι συγκρίνονται με μένα όσον αφορά τις επιτυχίες και με τους άλλους βλέπω μεγάλη διαφορά και μεγάλη απόσταση. Τους σέβομαι απεριόριστα όλους, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ ποιος είναι πρωταθλητής Ευρώπης; Εγώ και Λουίς φαν Χάαλ. Πόσοι έχουν κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ δύο φορές ή περισσότερες; Εγώ και ο Βενγκέρ. Πόσοι έχουν κερδίσει κάθε τίτλο στην Αγγλία; Στην Ευρώπη πόσοι έχουν κατακτήσει επτά τίτλους; Νομίζω ότι κάποιοι ανησυχούν πολύ για μένα. Δεν γνωρίζουν τη χαρά μου. Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι ξεχωριστός είναι ότι είμαι υπεράνω όλου αυτού. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top