ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ηγετική προσέγγιση του καταξιωμένου Αμερικανού ομιλητή Mike Abrashoff στο επίκεντρο θεματικής ομιλίας του στην Κύπρο

Η ηγετική προσέγγιση του καταξιωμένου Αμερικανού ομιλητή  Mike Abrashoff στο επίκεντρο θεματικής ομιλίας του στην Κύπρο

«Ο μόνος τρόπος να παραμείνετε ασφαλείς, είτε στο στρατό, είτε σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, είναι να έχετε ένα αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό που να είναι σε θέση να παίρνει αποφάσεις για την επιχείρηση, όπως θα το κάνατε και εσείς.

Αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να το επιβάλετε, αλλά θα πρέπει να το καλλιεργείτε κάθε μέρα». Η ηγετική προσέγγιση του καταξιωμένου ομιλητή Mike Abrashoff, πρώην Κυβερνήτη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και Σύμβουλου του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, θα βρεθεί στο επίκεντρο της επικείμενης ομιλίας του με τίτλο, «It’s your ship», ενώπιον σημαντικών στελεχών κυπριακών επιχειρήσεων, επιδιώκοντας μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων αλλά και ανοιχτού διαλόγου να αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους η ηγεσία μπορεί να αποφέρει σημαντική αύξηση στον τομέα της παραγωγικότητας.

Η ομιλία του Mike Abrashoff θα δοθεί στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργανώνει η εταιρεία Linkage Cyprus, την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, στο Hilton Park στη Λευκωσία, στις 17:00, και αναμένεται να μεταφέρει στο ακροατήριο του, μέσω της γνώσης και εμπειρίας, τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και της υπευθυνότητας του προσωπικού μιας επιχείρησης.

Στην επιτυχημένη σταδιοδρομία του, μετά την αποχώρηση του από το Πολεμικό Ναυτικό, ο Mike Abrashoff συνεργάστηκε με περισσότερες από 1200 εταιρείες που ενστερνίζονται πρωτοβουλίες ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα - επιτυγχάνοντας τεράστιες αλλαγές.

Ο κ. Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος της Linkage Cyprus, σε δηλώσεις του ανέφερε πως η διοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου για 2η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την πορεία της Linkage στην Κύπρο, αφού μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου. Σχετικά με τον Μike Abrashoff, ο κ. Παπανικητόπουλος επεσήμανε πως η ηγετική του φυσιογνωμία, αλλά και ο δομημένος τρόπος σκέψης του, καταφέρνουν πάντοτε να πείσουν το ακροατήριο του, αφού χρησιμοποιεί συγκεκριμένα παραδείγματα με τα οποία ο καθένας μας μπορεί να ταυτιστεί.

Χρυσός Χορηγός της θεματικής ομιλίας του Mike Abrashoff στην Κύπρο είναι η εταιρεία KPMG και Χορηγοί οι εταιρείες DHL Cyprus, IQOS, Johnson & Johnson, Pafilia και P.M. Tseriotis.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top