Ινδία: Δάσκαλος και ξαδέρφια κακοποίησαν 16χρονη επειδή ήταν πρώτη στα μαθήματα

Ινδία: Δάσκαλος και ξαδέρφια κακοποίησαν 16χρονη επειδή ήταν πρώτη στα μαθήματα

Μια πρωτοφανές υπόθεση κακοποίησης έλαβε χώρα στην Ινδία με θύμα μια 16χρονη η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τα ξαδέρφια της και έναν δάσκαλο επειδή είχε καλούς βαθμούς.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερα ξαδέρφια της νεαρής, την κάλεσαν για φαγητό στο οποίο της έριξαν υπνωτικά. Όταν το υπνωτικό έδρασε, τότε και οι τέσσερις μαζί με έναν δάσκαλο ξεκίνησαν να την κακοποιούν σεξουαλικά.

Όταν η 16χρονη κοπέλα συνήλθε της ανέφεραν ότι είχε λιποθυμήσει και γι' αυτό την είχαν μεταφέρει σε άλλο σημείο.

Ωστόσο, απ'ότι όλα έδειξαν, οι αδίστακτοι κακοποιεί βιντεογραφούσαν τις πράξεις τους, τις οποίες και μοιράστηκαν διαδικτυακά μεταξύ τους μέσω Whatsapp.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της 16χρονης υπέβαλαν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψη των δραστών. 

Όπως ανέφεραν στην συνέχεια οι δράστες, ο λόγος που άσκησαν κακοποίηση ήταν επειδή η 16χρονη είχε καλύτερους βαθμούς από αυτούς. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.